Искам да попитам аз имам Алфа 146 1.4 twin spark 1997 година.Двигателя ми се скапа тотално.... Въпроса ми е без проблем ли ще мога да сложа пак двигател 1.4 twin spark от Алфа 146 но 2000 година ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
За двигател.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от bikeman Покажи съобщениеЗащото не разбирам много човека който ми продава двигателя също само може да ми гарантира че е ОК моторо но като ги гледам дали заради капака или нещо друго ми изглеждат различни.Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal
ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..
Comment
-
Първоначално публикувано от alfozo Покажи съобщениеКато купуваш мотора,вземи също и екуто,да не би да има дребни разлики в управлението между двата двигатела166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от bikeman Покажи съобщениеИскам да попитам аз имам Алфа 146 1.4 twin spark 1997 година.Двигателя ми се скапа тотално.... Въпроса ми е без проблем ли ще мога да сложа пак двигател 1.4 twin spark от Алфа 146 но 2000 година ?ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщениеСкоростната кутия дали и тя не трябва да се смени
Пак казвам: сменя се само мотора, ползват се датчици, инсталация и всичкото периферия от стария.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеАко сменя само железата, ЕКУ няма да му трябва. Ще си ползва неговото, както и останалите жици и датчици.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеСигурен ли си, защото моята е същата, но е със старото ECU. Това дето е в краката на пасажера. А на следващите нали ECU-то им е на дросела. Да не се окаже, че и неговата е със старото ECU (в което съм почти 99% сигурен) и да има ядове.Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal
ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..
Comment
-
Добре де, дори и така да е (и съм почти сигурен че е така) той взима само мотора - разбирай блок с буталата и кол. вал, глава и може би картер.. Даже без свещи ги дават по моргите. Всичко останало ще си прехвърли от неговия мотор - ЕКУ-та с всички прилежащи датчици дросели и пр. В такъв случай няма да има ама никакво значение точно с кое ЕКУ е мотора.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
Comment
Comment